Mezei poloska csapda készítése házilag

Mezei poloska csapda házilag
Mezei poloska csapda házilag

Már a csapból is az folyik, hogy „mezei poloska invázió van”. Ehhez nem is kellene igazából újságot olvasni, elég csupán az ablakot nyitva felejteni. Arról viszont sokkal kevesebbet írnak, hogy miként lehet védekezni a hívatlan vendégek ellen.

Ha a poloskák elleni küzdelemben túl szeretnél lépni a „zsebkendőbe csavarom és lehúzom a WC -n” módszerén, akkor az alábbiakat követve pár perc alatt elkészítheted a saját mezei poloska csapdádat. Mindenki ízlése szerint eldöntheti, hogy élve vagy halva akarja elfogni a büdös bogarakat.

Az alábbi oktató videóban ismertetett csapda automatikusan – élve – fogja el a poloskákat, de kitűnően használható arra is, hogy a szobában felfedezett bogarat egy laza mozdulattal úgy gyűjtsük be, hogy végül ne maradjon büdös a kezünk:

Felmérésünkből viszont az derült ki, hogy a poloskák 80% -a nem kerül ki élve az ember lakásából, ha egyszer betévedt oda, ezért következzen egy brutálisan egyszerű és ugyanakkor halálos csapda. Nem kell más hozzá mint egy alumínium tálca, amit félig öntünk mosószeres vízzel, majd az egészet megvilágítjuk egy olvasólámpával. Íme: