“Strada” parkolóóra áll a Pöttyös és az Ifjúmunkás utca sarkán

Ma este találkoztam az első “hús – vér” parkolóórával a Pöttyös és az Ifjúmunkás utcák kereszteződésénél. A FEV IX. Zrt. Parkolási Divízió arról tájékoztatott, hogy a “STRADA” típusú parkolóórák telepítése a héten befejeződik.

"STRADA" parkoló automata /Kép: FEV - Parkolási Divízió/
“STRADA” parkoló automata /Kép: FEV IX. Zrt. Parkolási Divízió/
Parkoló automata a Pöttyös utca és az Ifjúságmunkás utca kereszteződésénél
Parkoló automata a Pöttyös utca és az Ifjúságmunkás utca kereszteződésénél

 • mr.batman

  Sziasztok!

  Számomra, mint albérlő, milyen lehetőségek vannak, hogy ne kelljen parkolási díjat fizessek? Kiszúrásnak érzem most ezt az új rendszert azokkal szemben akiknek nincsen állandó lakcímük a kerületbe!

 • La Belle Époque

  Ez sajnos mindenhol így van, ahol parkolóórak vannak.

 • Gábor

  Parkolsz a zónán kívül addig, amíg azt is fizetőssé nem teszik, és szomorúan nézed a tömeges üres helyeket a zónán belül. Azután parkolsz még kijjebb, vagy elköltözöl.

 • Eszim
 • Tarpi

  Nem építenek P+R parkolókat, inkább fizetőssé tesznek mindent. Elkótya vetyélték a Határ útnál lévő terüeltet és a Köki mellettit is. Okos dolog a metrók közelében fizetősség tenni mindent. Jól fog csökkenni az autó forgalom. Zseniális. A Ferencvárosi vezetés mindig is híres volt a kapzsiságáról a lopásokról. A helyi kisebb cégeket egy ilyen intézkedés akár haza is vághat, mivel a vevők el fogják kerülni.

 • Lora

  Szerintem írjunk egy petíciót, mert ez így nagyon nem fair. Ha a saját barátaim jönnek hozzám, nekik is fizetni kell a parkolásért, annak ellenére, hogy mikor odaköltöztem a Pöttyös utcához, ingyenes volt a parkolás. És hiába hívtam ezt a csoda kft-t, nem tesznek kivételt, nem diktálhatom le a rendszámot, ha már ott vannak nálam, fizessenek csak…