Parkolóóra térkép – József Attila-lakótelep

Parkolóóra térkép - József Attila-lakótelep
Parkolóóra térkép - József Attila-lakótelep

A József Attila lakótelepen az alábbi helyeken talál parkolóórákat 2016. október 01. után. A parkolásért munkanapokon 08.00 – 18.00 óráig kell 175 forintot fizetni óránként.

Ecseri út 6.

Dési Huber utca 3.

Dési Huber utca 24.

Csárdás köz – Ifjúmunkás utca kereszteződés

Toronyház utca – Ifjúmunkás utca kereszteződés

Dési Huber utca – Ifjúmunkás utca kereszteződés

Epreserdő utca – Ifjúmunkás utca utca kereszteződés

Pöttyös utca – Ifjúmunkás utca kereszteződés

Üllői út 153.

Üllői út 185.

Ferde utca – parkoló

#parkolas

 • László

  Köszönet azért, hogy a lakásom közelében parkolahassak rohangálhatok évente engedélyért, vehetek ki szabadságot az ügyintézéshez és fizethetek regisztrációs díjat csakhogy megint egy bőrt lehúzhassanak rólam, és néhány kényelmes embernek ne kelljen már két lépésnél többet tenni a parkoló kocsijáig…köszönet…

 • Szakértő

  Fő a tájékozottság! 🙂
  “rohangálhatok évente engedélyért, vehetek ki szabadságot az ügyintézéshez”
  Tájékozódni kellene rinya helyett. Online is intézhető = Nem kell kimozdulni

 • Tompa Tibor

  Én már megbántam, hogy korábban a fizetős parkolást jó ötletnek tartottam. Sajnos ingyenesség nem a lakókra/lakásokra vonatkozik, hane az állandó lakcímmel rendelkezőkre, albérlő vagy tartózkodási címmel rendelkező ne parkoljon, ne legyen autója, amúgy sem sikeres ember. Köszönjük önkormányzat. Majd cipelem a gyerekemet a Napfény utcánál parkoló kocsihoz. Ja és persze tájékoztatás is csak az állandó lakcímmel rendelkezőknek jár, a többit majd büntetik. Még egy indok, hogy elhagyjuk a kerületet… Eddig csak nehezen parkoltam a P+R-esek miatt, most már nem is parkolhatok.

 • Gábor

  Még szerencse, hogy megakadt a szemem az egyik automatán, mert mint lassan 3 éve itt lakó albérlő foghattam volna a fejem az első csekk láttán. Ideje valami jobb környékre költözni.

 • Eszim

  Gratulálok, hogy p+r parkoló építés helyett sok milliókat költenek arra, hogy ezentúl napközben tök üres legyen az egész.
  Ha 26 év alatt a tizedét p+r parkoló építésre fordították volna az évente parkolás címén beszedett milliárdoknak, amit jó esetben feléltek, rossz esetben inkább elloptak, akkor annyi lenne belőlük mint a szemét.

 • mr.batman

  Sziasztok!
  Számomra, mint albérlő, milyen lehetőségek vannak, hogy ne kelljen parkolási díjat fizessek? Kiszúrásnak érzem most ezt az új rendszert azokkal szemben akiknek nincsen állandó lakcímük a kerületbe!

 • László

  Hát Tibor, most megkaptad !
  Mindig legyen gyanús, ha más kontójára jársz jól, mert legközelebb, majd te jársz rosszul. Mindig legyen gyanús, ha valaki úgy ad neked, hogy azt mástól elveszi. Legközelebb majd tőled vesz el, sokkal többet. Nem akarok nagypolitizálni, de hát láttunk ilyet a dohánykereskedelemben, a kaszinójoggal sőt már az oktatásban is.
  Te már megtapasztaltad.