Keressük Brad Pitt elveszett fényképezőjét!

Photographer: Northfoto
Kürthy István
Kürthy István

Latest posts by Kürthy István (see all)

Angelina Jolie 2010 – ben a lakótelepen forgatta a felejthető sikert aratott „Vér és méz földjén” c. szerelmes filmjének egyes részleteit. Brad Pitt, a nem kevésbé híres férj pedig meglátogatta a forgatást. Brad ölelgette az asszonyt, és közben patent fotókat készített a feleség első forgatásáról a családi albumba. Persze addig lazázott egy méregdrága Leica fényképezővel, amíg egy óvatlan pillanatban valaki lenyúlta a gépet. A Leica 5 millás árából akkoriban jó eséllyel vehettél volna egy garzont a telepen, most viszont két fényképezőgép árából sem biztos, hogy kapnál egyet…

Magam részéről utálom az összeesküvés elméleteket és azokon is röhögök, akik azokat üzemszerűen benyalják, de csak motoszkál bennem a gyanú, hogy a Pitt család feje, csupán a médiafelhajtás kedvéért kreálta a lopásos ügyet.

„Jaj, nekem csak a képek voltak fontosak, mert még nem mentettem el őket!” – nyafogta Brad, amikor szembesült azzal, hogy a gép eltűnt. Meg is lett a várható sajtóvízhangja a dolognak: Ellopták Brad Pitt fényképezőgépét, baromira kényes fotókkal a VÉR ÉS MÉZ forgatásán!!!

Rendes leszek. Elhiszem, hogy ellopták azt a gépet. Sőt! Inkább azt hiszem el, hogy Brad Pitt egyszerűen elvesztette! Szóval:

Ha megtaláltad Brad Pitt elveszett fényképezőjét, jutalom ellenében jelentkezz a szerkesztőség valamelyik elérhetőségén!