Állatorvosi rendelő nyílik a lakótelepen

A József Attila-lakótelepet jól ismerők tudhatják, hogy az itt lakók számára mennyi különböző szolgáltatás áll rendelkezésre anélkül, hogy kimozdulnának a telepről. Van étterem, büfé, kocsma, több kisebb üzlet, papír-írószer bolt, videó kölcsönző, pékség, gyógyszertár, autósiskola, lottózó, virágbolt, konditerem vagy például szolárium is többek között. Éppen ezért ha valaki bármilyen boltot, üzletet szeretne nyitni a lakótelepen nehéz feladat előtt áll, hogy olyat találjon ki, amit megéri a lakótelepen üzemeltetni.

Az állatorvosi rendelő pedig, annak ellenére, hogy már kettő van belőle a lakótelepen  pont ilyen lehet. Ugyanis, bár pontosan nem tudom, hogy hány kisállat él a lakótelepen, de az szemmel látható, hogy kutyatulajdonos van bőven, ebből pedig logikusan következik, hogy állatorvosra is szüksége van az itt élőknek.unnamed

Az első és eddig egyedüli, Sicc névre hallgató állatorvosi rendelőt még 2012-ben nyitották a tulajdonosok Kispesten, és annak a mintájára nyílt meg most a lakótelepünkön a Dési Huber utca 20 szám alatt található rendelő.

„Az állatorvosi rendelő kialakításánál a praktikus megoldások mellett igényes, barátságos környezetet igyekeztünk kialakítani, hogy a várakozás és a kezelés is zökkenőmentesen, a lehető legkevesebb stresszel járjon a kedvencnek és a gazdinak egyaránt.” – írják a rendelő honlapján.

És valóban. Az ember amikor belép a helységbe egy nagyon letisztult, igényes, barátságos rendelőt lát, ahol sok más mellett külön műtőszoba is várja a gyógyulásra szoruló állatokat. A tulajdonos a helyszínen jártamkor elmondta, hogy már ezen a héten is sokan érdeklődtek a csődbe ment képkeretező helyén megnyíló rendelőjükkel kapcsolatban, így a kihasználtsággal valószínűleg nem lesz probléma.unnamed (1)

A Sicc név egyébként sokak számára ismerős lehet. A Kálmán Jenő által írt és Tankó Béla rajzaival színesített mese humoros verses stílusa miatt sok kisgyerek kedvencévé tette Sicc  névre hallgató macska kalandjait. Az állatorvosi rendelő jövő hét hétfőtől fogadja a vendégeit, átmenetileg délután négytől este hét óráig tartó, rövidített nyári nyitva tartással.