Végleg bezár a Csengettyű utcai COOP

Coop - Csengettyű utca - jozsefattilalakotelep.hu
Coop - Csengettyű utca - jozsefattilalakotelep.hu

Szombaton este 8 -kor végleg lehúzza a rolót a Csengettyű utcai COOP üzlet.

Coop - Csengettyű utca
Coop – Csengettyű utca

 A bolt nekem drágábbnak tűnt és a választék pedig a méretéből adódóan szűkebbnek, mint a lakótelepi “nagyoknál”. Viszont  a közelsége miatt, tökéletesen betöltötte a “leszaladok a boltba” funkciót. A  nagybevásárlásokat a fentiek miatt nem itt, hanem a LIDL és SPAR nevű darálókban oldottuk meg, ahol mindig hosszú sorokban, türelmetlen emberek várják, hogy végre elérjenek a robotként dolgozó pénztároshoz: “Jó napot! – Pity – pity – pity – zöldgombpinkódzöldgomb – Szupershop kártya? – Viszlát! – Jó napot! Pity – pity …”

16032015458

A Csengettyű utcai boltban ellenben megmaradt valami a vidéki üzletek időtlen hangulatából.

A pénztárban szól a rádió. A pénztárosnő  álmosan üti a gépbe az árakat. Egy borostás-melegítős-papucsos úr  valami kisüveges “nyugtató” mellé egy Blikket is vásárol. Miközben aprópénz után kotorász a zsebében,  kibuggyan belőle valami fárasztó pajzán kétértelmű megjegyzés. Elégedetten nyugtázza a cserébe kapott bágyadt mosolyt. Holnap is jön, és holnap is vicces lesz.

Az üzletben azt mondták, hogy egyelőre nincs új üzemeltető, így az üzlethelyiség bizonytalan ideig üresen marad. A dolgozókat a tulaj egy másik üzletében tovább foglalkoztatja. Hiányozni fognak.

 

 • Károly Dorozsmai

  A Lidl és a Spar vasárnapi zárva tartsa nem segített neki? Ezek szerint vasárnap ez sem lehetett nyitva 🙁

 • Szabó Kátya

  Nekik sem lehetett nyitva tartani vasárnap. Bezzeg a közért melletti kocsma nem szűnik meg. Továbbra is élvezhetjük (főleg nyáron a nyitott ablakoknál) a reggel 7-től este 10-ig tartó daj-dajt. 🙁

 • Zsuzsi Gosztola

  Talán el kellene azon gondolkodni,hogy miért is tűnik “drágábbnak” a Lidl-től????

  mi áll a dolgok hátterében? Miért is nem tudunk egy multi céggel versenyezni?????

  Talán egy kicsit utána nézni, mit is árulnak igazán?, csupa olyan terméket ami a németeknek nem kell, nem felel meg, még akkor sem kellene nekik, ha ingyen utánuk dobnák, nemhogy a polcaikra kitenni árulni =D

  Mi nem leselejtezett árukat árulunk!!!!!

  Nem tudunk,lehetetlen, és nem is akarunk a multikkal versenyezni,ezért talán “drágábbnak” tűnünk, de erről sem mi tehetünk !!!!!!!!!!, hogy a magyarokat kihasználva szinte fillérekért veszik meg a termékeket!!!!!!

  Vagy esetleg milyen adó és járulékok terhelik őket??????

  Többek között ezért is tünhetnek olcsóbbnak,mint mi a Csengettyűben.

  Igen fájó szívvel de bezárunk,a bolt vezetősége,dolgozói könnyes szemmel búcsút veszünk a Coop csengettyűtől.Senki sem így akarta,de ezt kaptuk a “drága kormánytól”

  Most legyek hálás,hogy eddig élhettem,élhettünk????

  Nem vagyok az,mert nem hagy élni ez a ….. ” mi drága kormányunk”