Saját Garfield?

Saját Garfield? - Fogadd magadhoz!- jozsefattilalakotelep.hu
Saját Garfield? - Fogadd magadhoz!- jozsefattilalakotelep.hu

Ha szeretnél magadnak egy hatalmas kandúrt, akit tévénézés közben dögönyözhetsz, akkor látogass el az Üllői út 187 -es számú ház elé és mond ki háromszor, hogy “cicc”. Rövidesen felbukkan majd egy gyönyörű fiatal macska, aki rögtön a lábadhoz simul. A házban lakók elmondása szerint a cicát kb. 1 hónapja tehette ki valaki. Nem fél a kutyáktól és imádja a házikosztot, amit a lakók hoznak le neki. Szóval ha összebarátkoztatok, akkor invitáld meg hozzátok kosztra és kvártélyra. Nem fog, nemet mondani.

Saját Garfield? - Fogadd magadhoz!
Saját Garfield? – Fogadd magadhoz!
Saját Garfield? - Fogadd magadhoz!
Saját Garfield? – Fogadd magadhoz!
Saját Garfield? - Fogadd magadhoz!
Saját Garfield? – Fogadd magadhoz!

 

UPDATE!

Garfield átmenetileg biztonságos helyre került (Köszönet érte: Noro-diának!). Most BuciMaci néven várakozik arra, hogy vigye már el valaki ahhoz a kellemesen meleg radiátorhoz, amiről már oly régóta álmodozik.

UPDATE! 2 

Van gazdi. Egy Jonathan Arbuckle nevű fickó fogadta be a cicát. Na, jó ez csak vicc! Igazából Noro-dia kollégája hétfőtől az új gazdi, de Happy Endnek így is teljesen megfelelő. Köszönjük!

Otthon, édes otthon
Otthon, édes otthon

BejegyzésCicaMica Segítő Oldala által

xxccxx

 • Noro-dia

  nem tudom mennyire jó ötlet címmel hirdetni egy szelid cicát, nagyon sok a rossz gonosz ember 🙁

 • Noro-dia
 • Na, akkor mégis megérte a cikk, hiszen ezt az oldalt lám – lám csupa jó ember olvassa. 🙂 Tényleg nagyon örülök, hogy befogadtad. A feleségem is erősen lobbizott a cica befogadása mellett. Szerinte ez a cica elsőre megtalálja majd az almot a lakásban, illetve már kialakult szokásai lehetnek. Milyenek az első tapasztalataid?

 • Jaj, csak most követtem a linket. Szóval még függő a dolog. Reménykedem a happy endben.

 • Noro-dia

  a cica egy tünemény.Valóban pár ciccegés után csak azt láttam hirtelen , hogy messzebbről kocog egy szinte kisebb kutyaméretű macsek :)A képen nem is látszott h szinte óriás – kb bele se fért volna a hordozóba, így rábíztam a döntést, beszáll e velem a kocsiba- és beszállt 🙂 Nálam több cica van, de rendszeresen szoktam gazdikereső cicákat befogadni, szóval az biztos hogy innen már csak álomgazdihoz költözik tovább.Almot azonnal megtalálta, s az első 24 órát igazából békés alvással és háton-fetrengéssel illetve dorombolással töltötte 🙂 Étvágya kiváló, holnap vár már minket az állatorvos is, ha úgy ítéli meg holnap túllesz az ivartalanításon is, ami fiúmacskánál is igen fontos mert az ivaros kanmacska pisije semmivel össze nem téveszthető szaggal tölti meg a lakást 🙂 Amint gazdisodás van a láthatáron beszámolok róla.

 • Oké, köszi! 🙂

 • Noro-dia

  cicus jövő héten álomgazdihoz költözik,egy kollegámhoz, benti cica lesz, hétvégén bevásárolnak neki és jövő héten költözés 🙂

 • Szuper! Tök jó amit csinálsz, és ahogy csinálod. 🙂